Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν στη σύλληψη τριών ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης, όπως ήδη έγραψε ο «Π.Λ.».

Χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. λεπτομέρειες της σύλληψης, η οποία έγινε στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του κόμβου Κομποτίου Άρτας). Ειδικότερα, ο ένας 44χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας 81 δέματα, που περιείχαν 162 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ οι άλλοι δύο (ένας 44χρονος και ένας 32χρονος) επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και λειτουργούσαν υποστηρικτικά ως προπομποί, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ενώ όπως διαπιστώθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά είναι ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, η οποία και αναζητείται.
Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

πηγή